Anteckningar från första sommaren

Fredag den 19 juli 1996

Sommaren fortskrider och i helgen börjar Piteå Dansar och Ler och som vanligt har de tur med vädret. Så mycket regn som det har kommit denna sommar och så nu just denna helg spricker det upp och blir fint, I går kväll cyklade vi från Öjebyn och gick runt på festivalområdet, tyvärr orkade inte T följa med utan valde att stanna hemma. Men på lördag planerar bröderna J och T att gå ut till festivalen. I dag har jag och E gått runt på stan och festat efteråt åkte vi hos mormor sedan vi hade helghandlat. Jag fyndade ett par gamla kängor för 30 kronor på auktionen som hölls på Rådhustorget. Svåger T och svägerska G kom susande på motorhojen och de tyckte vi hade gjort så fint här på stugan. Friggebodan har nu kommit på plats och ikväll har jag pyntat lite så snart fattas bara gardinerna.

Man kan höra ljudet från stan ända hit ut, mer och mer börjar det kännas som att kommer att bli vårat smultronställe. Saknar Anna men hon kommer snart hem det ska bli så roligt att höra vad hon tycker om hur Näsudden är nu.

Grannen kom förbi och tycker att vi har det så fint sen säger hon ”säkert är Signar glad över att ni nu är här och fortsätter som han velat och går i hans spår, sen så är ju Jan så lik Signar när han går omkring här ute”

I lördags dukade vi långbord ute på gräsmattan och tänk att vi hade så tur med vädret

19 augusti 1996

Så är man då 50 år fyllda…. konstigt men det känns inget alls märkvärdigt, som alla andra år frånsett att det blir mer uppmärksamhet. Jag sitter på altanen, solen skiner och det blåser ljumma vindar och är härligt ensam här och idag har höstterminen börjat. Vi ska äta och fika här ute senare på eftermiddagen, jag mår så gott och har nyss kommit hem från en promenad med hundarna så nu ska jag ta mig en god kopp kaffe med ett glas vin dagen till ära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s